Heb jij het juiste profiel?

Haex is een stabiele werkgever met een uitstekende reputatie. In onze snel groeiende onderneming zijn er volop ontwikkelingskansen.

Geen geschikte vacature?

U kan hier ook spontaan solliciteren of een stageplaats aanvragen

Solliciteer nu spontaan  Peter

  Ik voel me hier gewoon thuis. Net zoals bij KRC Genk 😉

  Thomas

  Omdat ik hier kansen krijg recht evenredig met de groei van het bedrijf.

  Bas

  Ik werk al 12 jaar bij Haex als kraanmachinist. Werkzekerheid en vaste teams zijn een must voor mij.

  Blogging for generations

  Residentie Heideberg

  Haex is net gestart met een stijlvol nieuwbouwproject van 15 appartementen, 2 handelsruimtes en 2 woningen, en dat op een toplocatie op wandelafstand van het centrum van Oudsbergen (Opglabbeek). Dichtbij allerhande faciliteiten zoals supermarkten, een bakker en beenhouwer, scholen en meer. De appartementen, met 1, 2 of 3 slaapkamers, zijn allen voorzien van een mooi terras en zijn gevarieerd in indeling, oppervlakte, oriëntatie en prijs. De ingang, van zowel de 2 winkels als de appartementen, bevindt zich op de Weg naar Zwartberg, terwijl de woningen bereikbaar zijn via de achterliggende Stegerkantstraat. De ligging is bovendien niet alleen praktisch maar sluit ook aan bij een natuurgebied en een groene wandel- en fietsomgeving. Voor meer info

  RED-team oefent op Kapertoren

  Gebouwen worden alsmaar hoger en dat vereist ook preventie als het de veiligheid voor de bewoners betreft. Zo voerde de brandweer met het RED-team een evacuatie- en klimoefening uit op de Kapertoren in Hasselt. De simulatie betrof een man die in kritieke toestand vanuit een venster moest worden geëvacueerd vanop de 14e verdieping. Missie geslaagd en een dikke proficiat voor de Heroes van de brandweer.

  We schieten op

  Niettegenstaande Corona zijn we op schema met ons nieuwe kantoor. Momenteel sleutelen we aan de technieken en binnen een paar weken beginnen we met de afwerking van het interieur. Het wordt alvast een mooi kerstgeschenk.

  Schuerehof is top

  Een zoveelste meiboom dit jaar en het ziet er top uit. Aan de rand van het centrum van Bilzen bouwen we aan Residentie Schuerehof. 22 wooneenheden verdeeld onder drie woonvolumes met daarrond een mooie tuin. We zijn ondertussen op hoogte en die blijft op het niveau van de huizen in de omgeving. Leuk detail, ondergronds zijn de blokken met elkaar verbonden en er is voldoende parkeergelegenheid voor alle appartementen. Alle appartementen zijn trouwens ook rolstoeltoegankelijk en via liften bereikbaar. Bedankt aan onze hands-on-heroes voor top-werk.

  Gruunhof schittert in de septemberzon

  De trots was er ongetwijfeld. De meiboom staat erop en het zichtbeton schittert in de septemberzon. Puik werk in deze toch wel moeilijke periode. Bedankt aan onze hands-on heroes voor het mooie werk. Voor de foto’s van het moment kijk hier.

  Meteen Fit!

  Mooi resultaat! Dat mag gezegd worden van de herinrichting van Basic Fit te Peer. Haex stond in voor de coördinatie van de werken en deed dat samen met Van Herck Technics die de technieken voor haar rekening nam. Alle foto’s kan je bekijken onder onze rubriek referenties.

  Weldra start Tess

  Haex start weldra, in opdracht van SOM, met residentie Tess in de Neerstraat in Tessenderlo. De residentie bestaat uit twee verschillende blokken (eentje grenst aan de Neerstraat, de andere aan de Kolmen) met in totaal 2 handelsruimtes en 11 appartementen, ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen.

  Gestart met Clarisse

  Haex is in opdracht van Curon, gestart met de bouw van residentie Clarisse op de voormalige site van het Clarissenklooster te Genk. Wat het project kenmerkend maakt, is dat je er woont te midden van verschillende belevingstuinen. Het project omvat 34 BEN-appartementen, 5 kloosterwoningen en 6 tuinwoningen, allen in een tijdloze, maar onderscheidende architectuur als knipoog naar het voormalige klooster.

  Luce staat er

  Op de Weg naar As in Genk heeft haex dit project in opdracht van SOM-Projects gerealiseerd. Een eerste werf waarbij onze Hands-on-Heroes de BIM-aanpak volledig integreerden en dat heeft duidelijk zijn voordeel opgeleverd in timing en budgetcontrole. De residentie bestaat uit twintig luxueuze appartementen, voorzien van ruime terrassen en de gelijkvloerse appartementen hebben een privé tuin. Haex zorgde voor de volledige afwerking. De koper maakt zelf nog de keuzes voor afwerking van de keuken, badkamer en de vloeren.

  Haex anno 2020

  Tijdens het kerstverlof van 2020 zal Haex zijn intrek nemen in de (ver)nieuwbouw die je hier ziet. Een ruimer, moderner gebouw met uitstraling. Het zal rond en bovenop de bestaande kantoren worden gebouwd. Het zal voor Haex het derde bedrijfsgebouw zijn. Het eerste stond in de Tulpenstraat vlakbij het ouderlijk huis. Het huidige gebouw is op 11 november 1999 in gebruik genomen. Tijdens het kerstverlof werd er verhuisd naar bureelunits. En tegen kerstmis 2020 wordt het nieuwe gebouw in gebruik nemen. Het nieuwe kantoor is volgens Michel Haex vooral nodig omdat er vergaderruimten tekort zijn, flex-bureaus voor projectleiders, ruimtes voor opleidingen… Bij de intrek in het huidige gebouw werkten er 5 mensen. Momenteel zijn er dat 16, zonder de projectleiders.

  Hasselt komt op hoogte

  De Hasseltse skyline is voorgoed veranderd. De Kapertoren komt tot voltooing. Een indrukwekkende toren ingeplant in het stadsgroen van het Hasseltse Kapermolenpark, op wandelafstand van het bruisende centrum. Maar vooral: een ongezien woonconcept met uitzonderlijke zichten. Kapertoren is een unicum in Hasselt en meteen ook het hoogste dat we mochten bouwen.

  THX for Social Distancing

  Eens goed boos in de ogen kijken, hard blazen of schreeuwen. Whatever. Er is maar een ding dat Corona niet graag heeft en dat is de juiste afstand houden. Wij bedanken alvast onze helden voor hun inspanningen elke dag opnieuw.

  Ook hier maken we een punt van

  Bij Haex is iedereen een handige held of een technisch wonder, en af en toe doen mensen elkaar toch de duvel aan. Want ook de karakters van helden kunnen botsen. “Pestgedrag komt voor, zoals dat in elke onderneming gebeurt,” aldus personeelsverantwoordelijke Jörgen Soors. “Het gebeurt niet om de haverklap, maar toch een paar keer per jaar komt pestgedrag aan de oppervlakte. We proberen er dan iets aan te doen door erover te spreken met de betrokkenen.” Helpt dat ook, willen we weten? “Er is maar beterschap mogelijk als de mensen inzien dat ze met hun gedrag anderen kwetsen. Voor de gepeste personen is het belangrijk dat ze zien dat het probleem aangepakt kan worden. Dat ze niet hoeven te zwijgen. Bovendien is ‘de dag tegen het pesten’ wel leuk maar bij Haex zou elke dag een dag zonder pesten moeten zijn.” aldus Jörgen.

  Handige helden gezocht!

  Vincent ziet eruit als een student, maar heeft al veel kilometers bij Haex op de teller. Hij probeert de echte groentjes tijdens een jobbeurs aan de Universiteit Hasselt te overtuigen om bij de ‘Hands on Heroes’ te komen. Haex is steeds op zoek naar talent met een gerichte ambitie. Meer informatie over de vacatures vindt u op de jobpagina. Spontaan solliciteren mag ook.

  Haex Beats VTM

  Acht onbekende Vlamingen kruisen de degens met 8 VTM-gezichten. Koen Wauters, Nathalie Meskens, Freek Braeckman, Kürt Rogiers, Natalia, Guga Baúl, Mathias Coppens en Olga Leyers worden door hen uitgedaagd om een totaal nieuwe discipline onder de knie te krijgen, binnen de 100 dagen. Maar niemand klopt Haex’ Hero Thomas. En zeker niet in het maken van selfies. Hier met Tv-held Mathias Coppens, die de bouwkraan van Haex even mocht uittesten voor het Tv-programma. Mathias deed zijn best, slaagde in zijn opzet en mag dus altijd aankloppen voor een ‘hoge’ functie bij Haex 😉

  Dressed for generations

  T-shirts zijn vandaag in. In de zomer en zelfs in de winter. “Wie het past trekke het aan”. Marc voelt zich alvast prima met dit voor onze Hands-on-Heroes ontworpen shirt. Op het werk of zelfs in het week-end onder een sportief jasje. Waar je trots op bent draag je altijd. Bij haex staat gepaste kleding bovenaan. Voor de veiligheid maar ook om onze trots uit te dragen.