Heb jij het juiste profiel?

Haex is een stabiele werkgever met een uitstekende reputatie. In onze snel groeiende onderneming zijn er volop ontwikkelingskansen.

Geen geschikte vacature?

U kan hier ook spontaan solliciteren of een stageplaats aanvragen

Solliciteer nu spontaan  Peter

  Ik voel me hier gewoon thuis. Net zoals bij KRC Genk 😉

  Thomas

  Omdat ik hier kansen krijg recht evenredig met de groei van het bedrijf.

  Bas

  Ik werk al 12 jaar bij Haex als kraanmachinist. Werkzekerheid en vaste teams zijn een must voor mij.

  Ad

  De teamgeest maakt voor mij het verschil

  Blogging for generations

  En hij zag dat het goed was!

  We zijn 58 jaar verder sinds pater familias Jozef met het bedrijf startte. Toen was het kantoor nog in de achterkeuken. Zoals gepland zijn we bij aanvang van het nieuwe jaar ingetrokken in ons nieuwe kantoor en dat mag gezien worden als een voorbeeld van duurzaamheid. Hiervoor werden tijdens de ontwerpfase een aantal speerpunten vooropgesteld: minder energieverbruik, hoge efficiëntie, comfort en optimale akoestiek. De verwarmingsinstallatie op gas werd vervangen door een lucht-lucht warmtepomp,  gecombineerd met klimaatplafonds en zonnepanelen. Inzake ruimte zitten we ook goed. Er zijn drie meeting rooms en een grote polyvalente ruimte voor werkvergaderingen en opleidingen. Alle drie ingericht in functie van het digitale werken met interactieve TV-schermen zodat er ook online kan worden vergaderd. We gaan ervan genieten. Bedankt Michel en Wouter en uiteraard iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen. En Jozef kijkt vanuit de ontvangstruimte… en ziet dat het goed is.

  Voor de foto’s >

  Casa Canis mét goddelijk zicht

  Casa Canis nadert zijn voltooing. Geen eenvoudige klus in hartje Tongeren maar onze ploeg heeft het geklaard. Wie er komt te wonen krijgt op zijn minst een goddelijk zicht op de eeuwenoude basiliek. Het project, dat 31 appartementen telt, is gelegen in de Hondsstraat, een zijstraat van de Grote Markt in het oude centrum van Tongeren. Elk appartement is voorzien van een ruim terras en een ondergrondse garage.

  En toen kwam de Baashaas!

  Bij Haex houden we van een verrassing. Ditmaal was Joeri zelf de paashaas en verraste onze ‘heroes’ op de werven met een smakelijke attentie als voorbereiding op een weekje rust. Hét moment om iedereen te bedanken voor hun inzet tijdens deze moeilijke tijden.

  De ligging maakt het grote verschil

  Pal in het centrum van Antwerpen bouwt Haex momenteel het residentieel project B37. Niettegenstaande is het toch rustig gelegen in één van de zijstraten van de Plantin en Moretuslei op een steenworp van diverse blikvangers zoals het Centraal Station, de Antwerpse Zoo, de vernieuwde Kievitwijk en het Stadspark. Ook de trendy en bruisende buurt Zurenborg, bekend om zijn art-nouveau gebouwen en vele leuke cafés en restaurants, is om de hoek gelegen. Het project bevindt zich op wandel- en fietsafstand van winkels, scholen, bibliotheken, musea, fitnesscentra en toneel- en cultuurhuizen. Deze locatie biedt aldus de perfecte uitvalsbasis voor zowel de dagelijkse noden als de vrijetijdsactiviteiten van u en uw gezin. Ontdek dit project.

  De tuinen van Leuven

  Haex is gestart met Tymple Greens, een uniek project in hartje Leuven. Een ideale mix van groen wonen, winkelen, werken en genieten!  Het project omvat appartementen, studio’s, winkelruimtes en een kantoorruimte. Ondergronds zorgt een parking voor de verbinding tussen de twee bouwblokken terwijl ze bovengronds gelinkt zijn door een prachtige groene binnentuin. Tymple Greens is gewoon groen in hart en nieren. Niet alleen pronkt het met de eerste stedelijke boerderij, maar alle gebouwen zijn opgesteld met focus op een lage energiebehoefte en een optimaal gebruikerscomfort.  Alle entiteiten voldoen aan de BEN-norm en zijn dus zo goed als energie neutraal. Ontdek dit project

  De ‘Vaert’ vooruit met BEN

  Residentie Het Vaertland valt op door de  aanpak inzake energiezuinigheid. Deze BEN- appartementen hebben een gemiddelde woonoppervlakte van 90 m2 en beschikken over een terras van 8m2. De leefruimtes zijn een open-plan concept, met als extra troef een enorme lichtinval. Een doordachte architecturale indeling, het gebruik van hoogwaardige en kwalitatieve materialen en het BEN- concept (Bijna Energie Neutraal) maken van deze appartementen een ideale, duurzame thuis. Er is een ruime berging aanwezig in het appartementsgedeelte en het appartementsgebouw beschikt bovendien over 2 gemeenschappelijke liften, een privé-parkeerplaats en een individuele kelderberging. De privé-parkeerplaats en kelderberging zitten inbegrepen in de prijs! Ontdek dit project.

  Residentie Heideberg

  Haex is net gestart met een stijlvol nieuwbouwproject van 15 appartementen, 2 handelsruimtes en 2 woningen, en dat op een toplocatie op wandelafstand van het centrum van Oudsbergen (Opglabbeek). Dichtbij allerhande faciliteiten zoals supermarkten, een bakker en beenhouwer, scholen en meer. De appartementen, met 1, 2 of 3 slaapkamers, zijn allen voorzien van een mooi terras en zijn gevarieerd in indeling, oppervlakte, oriëntatie en prijs. De ingang, van zowel de 2 winkels als de appartementen, bevindt zich op de Weg naar Zwartberg, terwijl de woningen bereikbaar zijn via de achterliggende Stegerkantstraat. De ligging is bovendien niet alleen praktisch maar sluit ook aan bij een natuurgebied en een groene wandel- en fietsomgeving. Voor meer info

  RED-team oefent op Kapertoren

  Gebouwen worden alsmaar hoger en dat vereist ook preventie als het de veiligheid voor de bewoners betreft. Zo voerde de brandweer met het RED-team een evacuatie- en klimoefening uit op de Kapertoren in Hasselt. De simulatie betrof een man die in kritieke toestand vanuit een venster moest worden geëvacueerd vanop de 14e verdieping. Missie geslaagd en een dikke proficiat voor de Heroes van de brandweer.

  We schieten op

  Niettegenstaande Corona zijn we op schema met ons nieuwe kantoor. Momenteel sleutelen we aan de technieken en binnen een paar weken beginnen we met de afwerking van het interieur. Het wordt alvast een mooi kerstgeschenk.

  Schuerehof is top

  Een zoveelste meiboom dit jaar en het ziet er top uit. Aan de rand van het centrum van Bilzen bouwen we aan Residentie Schuerehof. 22 wooneenheden verdeeld onder drie woonvolumes met daarrond een mooie tuin. We zijn ondertussen op hoogte en die blijft op het niveau van de huizen in de omgeving. Leuk detail, ondergronds zijn de blokken met elkaar verbonden en er is voldoende parkeergelegenheid voor alle appartementen. Alle appartementen zijn trouwens ook rolstoeltoegankelijk en via liften bereikbaar. Bedankt aan onze hands-on-heroes voor top-werk.

  Gruunhof schittert in de septemberzon

  De trots was er ongetwijfeld. De meiboom staat erop en het zichtbeton schittert in de septemberzon. Puik werk in deze toch wel moeilijke periode. Bedankt aan onze hands-on heroes voor het mooie werk. Voor de foto’s van het moment kijk hier.

  Meteen Fit!

  Mooi resultaat! Dat mag gezegd worden van de herinrichting van Basic Fit te Peer. Haex stond in voor de coördinatie van de werken en deed dat samen met Van Herck Technics die de technieken voor haar rekening nam. Alle foto’s kan je bekijken onder onze rubriek referenties.

  Weldra start Tess

  Haex start weldra, in opdracht van SOM, met residentie Tess in de Neerstraat in Tessenderlo. De residentie bestaat uit twee verschillende blokken (eentje grenst aan de Neerstraat, de andere aan de Kolmen) met in totaal 2 handelsruimtes en 11 appartementen, ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen.

  Gestart met Clarisse

  Haex is in opdracht van Curon, gestart met de bouw van residentie Clarisse op de voormalige site van het Clarissenklooster te Genk. Wat het project kenmerkend maakt, is dat je er woont te midden van verschillende belevingstuinen. Het project omvat 34 BEN-appartementen, 5 kloosterwoningen en 6 tuinwoningen, allen in een tijdloze, maar onderscheidende architectuur als knipoog naar het voormalige klooster.

  Luce staat er

  Op de Weg naar As in Genk heeft haex dit project in opdracht van SOM-Projects gerealiseerd. Een eerste werf waarbij onze Hands-on-Heroes de BIM-aanpak volledig integreerden en dat heeft duidelijk zijn voordeel opgeleverd in timing en budgetcontrole. De residentie bestaat uit twintig luxueuze appartementen, voorzien van ruime terrassen en de gelijkvloerse appartementen hebben een privé tuin. Haex zorgde voor de volledige afwerking. De koper maakt zelf nog de keuzes voor afwerking van de keuken, badkamer en de vloeren.

  Haex anno 2020

  Tijdens het kerstverlof van 2020 zal Haex zijn intrek nemen in de (ver)nieuwbouw die je hier ziet. Een ruimer, moderner gebouw met uitstraling. Het zal rond en bovenop de bestaande kantoren worden gebouwd. Het zal voor Haex het derde bedrijfsgebouw zijn. Het eerste stond in de Tulpenstraat vlakbij het ouderlijk huis. Het huidige gebouw is op 11 november 1999 in gebruik genomen. Tijdens het kerstverlof werd er verhuisd naar bureelunits. En tegen kerstmis 2020 wordt het nieuwe gebouw in gebruik nemen. Het nieuwe kantoor is volgens Michel Haex vooral nodig omdat er vergaderruimten tekort zijn, flex-bureaus voor projectleiders, ruimtes voor opleidingen… Bij de intrek in het huidige gebouw werkten er 5 mensen. Momenteel zijn er dat 16, zonder de projectleiders.

  Hasselt komt op hoogte

  De Hasseltse skyline is voorgoed veranderd. De Kapertoren komt tot voltooing. Een indrukwekkende toren ingeplant in het stadsgroen van het Hasseltse Kapermolenpark, op wandelafstand van het bruisende centrum. Maar vooral: een ongezien woonconcept met uitzonderlijke zichten. Kapertoren is een unicum in Hasselt en meteen ook het hoogste dat we mochten bouwen.

  THX for Social Distancing

  Eens goed boos in de ogen kijken, hard blazen of schreeuwen. Whatever. Er is maar een ding dat Corona niet graag heeft en dat is de juiste afstand houden. Wij bedanken alvast onze helden voor hun inspanningen elke dag opnieuw.

  Ook hier maken we een punt van

  Bij Haex is iedereen een handige held of een technisch wonder, en af en toe doen mensen elkaar toch de duvel aan. Want ook de karakters van helden kunnen botsen. “Pestgedrag komt voor, zoals dat in elke onderneming gebeurt,” aldus personeelsverantwoordelijke Jörgen Soors. “Het gebeurt niet om de haverklap, maar toch een paar keer per jaar komt pestgedrag aan de oppervlakte. We proberen er dan iets aan te doen door erover te spreken met de betrokkenen.” Helpt dat ook, willen we weten? “Er is maar beterschap mogelijk als de mensen inzien dat ze met hun gedrag anderen kwetsen. Voor de gepeste personen is het belangrijk dat ze zien dat het probleem aangepakt kan worden. Dat ze niet hoeven te zwijgen. Bovendien is ‘de dag tegen het pesten’ wel leuk maar bij Haex zou elke dag een dag zonder pesten moeten zijn.” aldus Jörgen.

  Handige helden gezocht!

  Vincent ziet eruit als een student, maar heeft al veel kilometers bij Haex op de teller. Hij probeert de echte groentjes tijdens een jobbeurs aan de Universiteit Hasselt te overtuigen om bij de ‘Hands on Heroes’ te komen. Haex is steeds op zoek naar talent met een gerichte ambitie. Meer informatie over de vacatures vindt u op de jobpagina. Spontaan solliciteren mag ook.

  Haex Beats VTM

  Acht onbekende Vlamingen kruisen de degens met 8 VTM-gezichten. Koen Wauters, Nathalie Meskens, Freek Braeckman, Kürt Rogiers, Natalia, Guga Baúl, Mathias Coppens en Olga Leyers worden door hen uitgedaagd om een totaal nieuwe discipline onder de knie te krijgen, binnen de 100 dagen. Maar niemand klopt Haex’ Hero Thomas. En zeker niet in het maken van selfies. Hier met Tv-held Mathias Coppens, die de bouwkraan van Haex even mocht uittesten voor het Tv-programma. Mathias deed zijn best, slaagde in zijn opzet en mag dus altijd aankloppen voor een ‘hoge’ functie bij Haex 😉

  Dressed for generations

  T-shirts zijn vandaag in. In de zomer en zelfs in de winter. “Wie het past trekke het aan”. Marc voelt zich alvast prima met dit voor onze Hands-on-Heroes ontworpen shirt. Op het werk of zelfs in het week-end onder een sportief jasje. Waar je trots op bent draag je altijd. Bij haex staat gepaste kleding bovenaan. Voor de veiligheid maar ook om onze trots uit te dragen.