Een familiale werksfeer in een bedrijf met groeiperspectieven… of is werken dicht bij huis voor jou de must.
Ontdek hier hoezeer Haex past in je persoonlijke ambitie.
Check zeker onze vacatures en is er niets dat je past solliciteer dan spontaan.
Succes met je carrière.

Meteen naar onze vacatures

Ook uw waarden?

In een open familiale cultuur streven we al bijna 60 jaar naar de absolute kwaliteit… met resultaat!

ondernemend

Ondernemende
werkplek

Haex is sterk gegroeid. Niet alleen door het maken van de juiste strategische keuzes maar ook dankzij de inzet en ambitie van het hele team.

eerlijk & open

eerlijk & open
communiceren

Succes boek je alleen maar door de dialoog. Bij Haex hebben we altijd geopteerd voor de kortst mogelijke communicatielijnen en dat werkt.

familiaal

Een familiale
cultuur

Met bijna 60 jaar op de teller is er een hechte onderlinge band gegroeid. Dat thuisgevoel is wat we ook willen als we niet thuis zijn.

kwaliteit

Kwaliteit is het
ultieme doel

Kwaliteit in de bouw is iets wat alleen de eindgebruiker kan beoordelen. Specialisatie in doelgroepprojecten is de bouwsteen voor het beste resultaat.

8 works in progress

Haex is als allround bouwonderneming actief in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant, en biedt een kwaliteitsgerichte service van design tot afwerking.
Met meer dan 25 werven, 120 vaste medewerkers beschikken we over een grote knowhow inzake het bouwen van appartementen, assistentiewoningen, bedrijfs- en utiliteitsgebouwen.

Uw verhalen voor (uw) thuis

Het zijn ook de verhalen van onze Hands-on-Heroes die van Haex de ‘place to be’ maken.

Antwerpiaan?

Antwerpiaan?

Nabij het Antwerpse Centraal Station bouwen betekent ook diep graven voor parkeerplaatsen. Patrick en Thomas kunnen erover mee praten. Op -5 meter stootten ze op een Antwerpiaan-laag van 30 cm. Een donkere afzetlaag van de zeespiegel die ooit tot daar kwam. Schelpjes rapen dus! Patrick wist er zelfs een haaientand te vinden!

Oepsale?

Oepsale?

Het weer was heerlijk en de mensen gelukkig. Ook dit jaar weer een familiedag om volgend jaar over te doen! Sven, onze BIM-voorbereider, gaat alvast voor een lokaal ‘Ops-Ale’ kratje… ‘to share’ met de collega’s uiteraard.

Band op werf!

Band op werf!

Het is vrijdagmiddag, de zon schijnt en dan plots klinkt er muziek. Een echte band op de werf hebben we nog nooit gehad. Onze heroes genieten ervan met een fris pintje om de week af te sluiten.
We will play it again Sam!

stand up

stand up

Onze nieuwe kantoren zijn een voorbeeld van het nieuwe werken. Onze digitale ambitie zit goed en staat als een paal boven water. Maar je kan ook zitten of staan aan je bureau. Afwisselen is aanbevolen. Thijs kiest alvast voor de stand-up modus.

Flandrien!

Flandrien!

Er zijn uiteraard ook heroes die op pensioen gaan zoals Ronny. Maar zo ziet hij er niet uit. Sportief als hij is wil hij alle werven van Haex met de fiets gaan bezoeken. Welkom en tot weldra.

eco logica

eco logica

Duurzaamheid is vandaag meer dan vanzelfsprekend. Bij Haex maken we er dan ook proper werk van. Uitbreiding van het wagenpark met elektrische voertuigen is slechts een van de initiatieven… en tanken doen we op de parking.

eco challenge

eco challenge

De ecotrend doet ook bij Haex zijn intrede. In Heusden-Zolder bouwen we een scholencomplex en sporthal. Zo is de kleuterschool volledig in hout bekleed en heeft de sporthal zelfs een volledige houten basisstructuur.

vader & zoon

vader & zoon

Van heroes gesproken… de twee Haex-helden hier op de foto kennen mekaar al van bij de geboorte. Joachim (werfleider) en papa Dirk (ploegbaas). Vader en zoon in hetzelfde bedrijf. En ja… wij zijn daar ook fier op.

lunch time

lunch time

On the ‘orange spot’… lunchtime is om halfeen en dat weet iedereen. Een beetje humor moet kunnen. Op de calculatie-afdeling weten ze nu dat dat ze ook op de klok kunnen rekenen.

Dziękuję!

Dziękuję!

Fietsen voor het goede doel. Haex dankt alle collega’s, fietsers en wandelaars, voor het bij elkaar gesporte bedrag ten voordele van collega Marcin. De firma heeft er nog een flinke som bovenop gedaan. Marcin laat ons, vanuit het verre Polen, weten dat hij aan de beterhand is en onder de indruk van hetgeen de collega’s voor hem hebben gedaan. Go for it Marcin!

FARMFUN

FARMFUN

Op teambuilding! Het was een hele beleving bij FarmFun! In het stro of op de grond, klauteren, of klimmen,… niets was te veel voor onze helden van Haex! De teamspirit was klaar voor de oogst!