Blogging for generations

Project Cirk in Hasselt

Hasselt nóg bruisender maken? Dat doen we binnenkort met Project Cirk, een bijzonder collectief woonproject waar modern comfort en architectuur samenkomen in een inspirerende omgeving. De site uit de sixties zal welra een make-over krijgen en wordt de nieuwe thuis van 16 gezinnen. Elk huis heeft een privéterras of -tuin, maar zal ook omringd worden door collectieve delen zoals een vijver, een buurthuis en een sauna.

Project Unique in Lanaken

Zeg je Haex, dan zeg je unieke afwerking. En dan zeg je vanaf nu ook Residentie Unique, een woonproject in Lanaken waar we binnenkort aan mogen meebouwen. Residentie Unique biedt plaats aan 19 exclusieve appartementen, 6 luxueuze penthouses en 4 handelspanden te midden van het levendige stadscentrum. Wij staan al te trappelen om het resultaat te zien!

Project ’t Durrep in Lommel

Noord-Limburg wordt binnenkort een pareltje rijker, want nieuwbouwproject ’t Durrep zal er haar intrede doen. Haex zal vanaf dan meebouwen aan een warme, stijlvolle thuishaven voor de nieuwe bewoners in hartje Lommel. Met 10 appartementen en 4 stadswoningen is dit kleinschalige project aantrekkelijk voor jonge gezinnen op zoek naar een betaalbare woonst, maar ook voor senioren die hun huis willen inruilen voor een ruim en rustig gelegen nieuwbouwappartement nabij alle faciliteiten die het centrum van Lommel te bieden heeft. Ja hoor, heel veel zin in!

Nervi Maasmechelen

In opdracht van Solar 21 start Haex weldra met de bouw van Residentie Nervi. 19 moderne en betaalbare appartementen in Maasmechelen, met oostelijke en westelijke oriëntatie, slim ingedeeld en voorzien van alle luxe! De uitzonderlijke architectuur met ruime terrassen en veel lichtinval, zorgen voor optimaal woongenot. Elk appartement is voorzien van een terras van minimaal 11m² en het penthouse van meer dan 60m². De appartementen op het gelijkvloers beschikken allemaal over een stadstuintje. In de kelderverdieping zijn autostandplaatsen en privé-kelderbergingen beschikbaar. Residentie Nervi geeft een nieuwe dimensie aan hedendaags wonen en is daarom ook ideaal als belegging voor u als investeerder!

Achter Grijpen

‘Achter Grijpen’ is een project verwezenlijkt met het oog op duurzaamheid en energiezuinigheid. Deze residentie beschikt over alle mogelijke comfort. Zo is er een ondergrondse garage, afgesloten met een sectionale poort, die maar liefst 12 autostaanplaatsen én een handige fietsenberging omvat. Daarnaast heeft iedere woonst een private buitenruimte in de vorm van een gezellig terras en 8 huizen beschikken tevens over een onderhoudsvriendelijke tuin. De praktische indeling en de aanwezigheid van maximale lichtinval in de nieuwbouwwoningen maken het grote verschil.

Residentie Thonis Hasselt

De helden van Haex bouwen mee aan het nieuwbouwproject Residentie Thonis in Hasselt in samenwerking met Thonis BV. Weldra starten we met de bouw van 20 hoogkwalitatieve appartementen aan de verfrissende Blauwe Boulevard aan de kanaalkom. Royale 1-slaapkamerappartementen, luxeappartementen met 2 en 3 slaapkamers en een indrukwekkend penthouse met een fantastisch uitzicht over de stad. Deze residentie wordt een uitgesproken energiezuinig gebouw met een laag energielabel. Elk appartement in Residentie Thonis wordt hoogwaardig afgewerkt met duurzame en moderne materialen en technieken.

Het Vaertland

Tymple Greens