Blogging for generations

Residentie Heritage

Residentie Schuttershof

Wanneer je verhuisplannen hebt, denk je best eerst – voor je als een gek Immoweb begint af te schuimen – grondig na over de locatie. Wel, laat ons jou dat werk besparen! Want Haex bouwt binnenkort mee aan Residentie Schuttershof in Heusden-Zolder, een schot in de roos voor wie graag:

– dichtbij allerhande winkels woont
– snel toegang wil tot een uitgebreid recreatief aanbod
– omgeven is door prachtige fauna & flora

Klinkt als een win-win, toch?

Residentie Entrée

Supermarktwonen, dat is dé woontrend van de afgelopen jaren. Stad Bilzen hopte meteen op die trend met Residentie Entrée, een project op de Tongersestraat waar wij aan meebouwden en momenteel helemaal klaar is om haar bewoners te huisvesten!

De appartementen liggen pal boven supermarkt Jumbo, en op wandelafstand van het bruisende centrum, talrijke horecazaken & winkels en cultureel centrum De Kimpel. Wij zijn fan!

Residentie Ryne

De werken aan Residentie Ryne zijn volop bezig. We bouwen mee aan een energiezuinig pareltje in Herent dat 30 prachtige appartementen huisvest. Architectenbureau Everaerts koos voor een 2-ledig gebouw, volledig onderkelderd met bergingen, nutslokalen, parkeergelegenheid en fietsparking. Bonus: we gaan alle appartementen op het zuiden richten voor maximale zonneschijn!

Residentie Avenida

Aan de Europalaan 118, in het centrum van Genk, bouwt Haex mee aan Residentie Avenida. Het project zal bestaan uit 12 appartementen verdeeld over 5 verdiepingen en een gelijkvloerse handels/kantoorruimte.
De appartementen hebben allemaal mooie terrassen en ondergronds wordt er gezorgd voor voldoende parkeergelegenheid en kelderruimte.

Avenida zal standaard steeds voorzien worden van een hoogwaardige afwerking met duurzame materialen.

Residentie Venus

Op de hoek van de Sint-Truidersteenweg met de Beukenbergweg realiseerden we een prachtig nieuwbouwproject in Tongeren. Het project bestaat uit prachtige appartementen met 1 of 2 slaapkamers, telkens met een aangenaam terras. Op de bovenste, vierde verdieping komt een uniek en zeer ruim penthouse met fantastisch uitzicht.
Er zijn ondergrondse bergingen en parkeerplaatsen. De appartementen worden kwalitatief afgewerkt op maat!

Sterea Parkresidenties

In Sterrebeek zetten we onze schouders onder de bouw van de Sterea Parkresidenties. Dit project betreft 47 tweekamerwoningen, 5 éénkamerwoningen en 4 driekamerwoningen met een oppervlakte van 75 tot 128 m². Bij de woningen horen ook een superette en ruimtes voor vrije beroepen zoals een dokterspraktijk of apotheek. Het project vormt een mooie mix tussen wonen, werken en ontspannen en dat in een groen stukje Sterrebeek. Bij het concipiëren van Sterea liet architect Paul Lievevrouw zich inspireren door de beschermende en inclusieve structuren van Vlaamse begijnhoven en Italiaanse kasteeldorpen. Die inzichten vertaalde hij in een hedendaagse woon- en leefkwaliteit in een groene omgeving. Een heus sterrenproject.

 

 

Project B37

Casa Sonuwe

Altijd leuk om een project te mogen doen op een toplocatie. De helden van Haex bouwden dit exclusieve nieuwbouwproject “Casa Sonuwe”  in het centrum van Zonhoven. Het project bestaat uit 12 klassevolle BEN-appartementen en een uniek handelspand.

Project Ons Dak

Voor ‘Ons Dak’ realiseerden we een nieuwbouwproject te Gruitrode. Het betreft hier 21 appartementen van verschillende types bestemd voor oudere personen of personen met een fysieke beperking. Ten volle rolstoeltoegankelijk dus en dit door de bredere binnendeuren, het aangepast sanitair met inloopdouche, de open keuken en het ruim terras met een oplaadpunt voor elektrische scooters. Voor elke bewoner is er een ondergrondse parkeerplaats en berging voorzien, beide vlot bereikbaar met lift. Bovengronds zijn er vijf autostandplaatsenen in de gemeenschappelijke tuin een gezamenlijke fietsenberging.