Blogging for generations

Residentie Heritage

Project Picpussen

Residentie Schuttershof

Wanneer je verhuisplannen hebt, denk je best eerst – voor je als een gek Immoweb begint af te schuimen – grondig na over de locatie. Wel, laat ons jou dat werk besparen! Want Haex bouwt binnenkort mee aan Residentie Schuttershof in Heusden-Zolder, een schot in de roos voor wie graag:

– dichtbij allerhande winkels woont
– snel toegang wil tot een uitgebreid recreatief aanbod
– omgeven is door prachtige fauna & flora

Klinkt als een win-win, toch?

Project Cirk in Hasselt

Hasselt nóg bruisender maken? Dat doen we binnenkort met Project Cirk, een bijzonder collectief woonproject waar modern comfort en architectuur samenkomen in een inspirerende omgeving. De site uit de sixties zal welra een make-over krijgen en wordt de nieuwe thuis van 16 gezinnen. Elk huis heeft een privéterras of -tuin, maar zal ook omringd worden door collectieve delen zoals een vijver, een buurthuis en een sauna.

Project Unique in Lanaken

Zeg je Haex, dan zeg je unieke afwerking. En dan zeg je vanaf nu ook Residentie Unique, een woonproject in Lanaken waar we binnenkort aan mogen meebouwen. Residentie Unique biedt plaats aan 19 exclusieve appartementen, 6 luxueuze penthouses en 4 handelspanden te midden van het levendige stadscentrum. Wij staan al te trappelen om het resultaat te zien!

Project ’t Durrep in Lommel

Noord-Limburg wordt binnenkort een pareltje rijker, want nieuwbouwproject ’t Durrep zal er haar intrede doen. Haex zal vanaf dan meebouwen aan een warme, stijlvolle thuishaven voor de nieuwe bewoners in hartje Lommel. Met 10 appartementen en 4 stadswoningen is dit kleinschalige project aantrekkelijk voor jonge gezinnen op zoek naar een betaalbare woonst, maar ook voor senioren die hun huis willen inruilen voor een ruim en rustig gelegen nieuwbouwappartement nabij alle faciliteiten die het centrum van Lommel te bieden heeft. Ja hoor, heel veel zin in!

Residentie Entrée

Supermarktwonen, dat is dé woontrend van de afgelopen jaren. Stad Bilzen hopte meteen op die trend met Residentie Entrée, een project op de Tongersestraat waar wij aan meebouwden en momenteel helemaal klaar is om haar bewoners te huisvesten!

De appartementen liggen pal boven supermarkt Jumbo, en op wandelafstand van het bruisende centrum, talrijke horecazaken & winkels en cultureel centrum De Kimpel. Wij zijn fan!

Residentie Ryne

De werken aan Residentie Ryne zijn volop bezig. We bouwen mee aan een energiezuinig pareltje in Herent dat 30 prachtige appartementen huisvest. Architectenbureau Everaerts koos voor een 2-ledig gebouw, volledig onderkelderd met bergingen, nutslokalen, parkeergelegenheid en fietsparking. Bonus: we gaan alle appartementen op het zuiden richten voor maximale zonneschijn!

Avenida Genk

Aan de Europalaan 118, in het centrum van Genk, bouwt Haex mee aan Residentie Avenida. Het project zal bestaan uit 12 appartementen verdeeld over 5 verdiepingen en een gelijkvloerse handels/kantoorruimte.
De appartementen hebben allemaal mooie terrassen en ondergronds wordt er gezorgd voor voldoende parkeergelegenheid en kelderruimte.

Avenida zal standaard steeds voorzien worden van een hoogwaardige afwerking met duurzame materialen.

Venus Tongeren

Op de hoek van de Sint-Truidersteenweg met de Beukenbergweg realiseerden we een prachtig nieuwbouwproject in Tongeren. Het project bestaat uit prachtige appartementen met 1 of 2 slaapkamers, telkens met een aangenaam terras. Op de bovenste, vierde verdieping komt een uniek en zeer ruim penthouse met fantastisch uitzicht.
Er zijn ondergrondse bergingen en parkeerplaatsen. De appartementen worden kwalitatief afgewerkt op maat!