Schrijf je nu in voor onze Open Wervendag op zondag 7 mei

Het Health Center in Genk, gelegen op de Weg naar As, is een uniek project om te bezoeken. In het therapiecentrum van 7 verdiepingen zal telkens een medische specialisatie gehuisvest worden. Dat heeft zo zijn consequenties. Vooral op het vlak van flexibiliteit, wat duidelijk zichtbaar is op de werf. De werf is zo ingericht dat het voor kinderen en families, die later misschien als patiënt in het gebouw zullen komen, ook een boeiende ervaring is. Jong en oud zijn van harte welkom, Haex bouwt mét en voor generaties.

open wervendag
open wervendag


Bezienswaardigheid

Het hele gebouw is erop voorzien dat de volumes andere bestemmingen kunnen krijgen. Er is een ‘vide’ die vanop het gemeenschappelijk onthaal toegang geeft tot alle etages. Er is in functie van maximale flexibiliteit bijvoorbeeld ook gekozen voor plafondverwarming. De snelbouwwanden zijn van Frame Products en de technieken worden verzorgd door VH Technics, beide zusterbedrijven van Haex.


Niet te missen

De werf is een toonbeeld van duurzaamheid. Tijdens de Open Wervendag heb je de mogelijkheid deze werf te bezoeken en zullen onze mensen graag een extra woordje uitleg geven. Daarnaast willen we jou ook graag kennis laten maken met Haex als bouwonderneming en onze openstaande vacatures.


Wil jij deze unieke werf bezoeken?

Registreer je dan via onderstaand formulier voor een persoonlijke rondleiding.


Praktische informatie:

Wanneer: Zondag 7 mei 2023
Uur: 10u – 18u
Locatie: Health Center Genk – Weg naar As
Parkeren: Op de parking van het Reumacentrum (Weg naar As 123)    Solliciteer bij Haex en werk mee aan mooie projecten

    AMBITIE OM DE TOP TE BEREIKEN?

    Bij Haex zijn we steeds op zoek naar talent met een gerichte ambitie. Vind je niet meteen wat je zoekt in onze vacatures dan mag je ook spontaan soliciteren.

    Soliciteer hier