Haex bouwt al generaties…

voor generaties

 

Haex is een allround bouwonderneming, actief in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant, en biedt een kwaliteitsgerichte service van design tot afwerking. Met meer dan 80 vaste medewerkers beschikt Haex over een grote knowhow inzake doelgroepconcepten en is op die manier vaak een bevoorrechte partner voor het bouwen van assistentiewoningen, bedrijfsgebouwen en utiliteitsgebouwen.

Haex is actief lid van de Confederatie Bouw (lidnr. 7513).

De historiek

Het begon allemaal in 1963. Jozef Haex richt een bouwonderneming op samen met zijn zonen Leon en Jean. Het zijn de gouden jaren ’60, hét fundament voor expansie en ambitieus ondernemerschap.

In de jaren ’70 stappen ook zonen Michel, Mathieu en Guido mee in de zaak. Een halve eeuw later is Joeri (de derde generatie ) aan boord en geeft richting aan projecten die nog generaties lang zullen inspelen op de werk- en woonbehoeften in Vlaanderen.

De bestemming is nooit bijzaak…

… het is de essentie. De bouwmarkt kiest voor totaalconcepten die in lijn zijn met de vooropgestelde functies. Of het nu gaat om een utiliteitsgebouw dat generaties moet meegaan of assistentiewoningen waarbij de mobiliteit van senioren centraal staat. Haex heeft over de jaren heen de nodige competenties opgebouwd en dat heeft zo zijn voordelen voor grotere projecten. We bundelen altijd onze ruime kennis, ervaring en vaardigheden en leveren een Design & Build-oplossing die heel wat voordelen oplevert op het vlak van timing én kostprijs.

Klik hier voor ons Getuigschrift van Erkenning
Klik hier voor onze lijst van Erkenningen

Onze Waarden

Al meer dan 57 jaar bouwt Haex met oog op het handhaven van de familiale waarden. We hebben dit samengevat in deze 6 E’s.

Economie ( het budget blijft de richtlijn doorheen het hele project)

Ergonomie ( consolideren van de ervaringen met doelgroepen)

Energie ( steeds in lijn met de nieuwste technieken )

Exploitatie ( in samenwerking met ervaren partners)

Esthetica ( laat het ook generaties lang mooi zijn )

Eerlijk ( binnen de afspraken… zoals het hoort)

Solliciteer bij Haex en werk mee aan mooie projecten

AMBITIE OM DE TOP TE BEREIKEN?

Bij Haex zijn we steeds op zoek naar talent met een gerichte ambitie. Vind je niet meteen wat je zoekt in onze vacatures dan mag je ook spontaan soliciteren.

Soliciteer hier