Indrukwekkend op kamp!

Haex is in opdracht van Chirojeugd vzw gestart met De Kalei in Dilsen-Stokkem. De eerste steen werd alvast met de nodige aandacht gelegd.

Haex is in opdracht van Chirojeugd vzw gestart met De Kalei in Dilsen-Stokkem. De eerste steen werd alvast met de nodige aandacht gelegd. De Kalei wordt een indrukwekkend bivakcentrum met een capaciteit van 76 bedden in vol pension vertelt directeur Erwin Cools van Chirojeugd vzw. Het project is gelegen aan de Lieve Moenssenslaan in Dilsen-Stokkem. De opening is gepland in september 2022. Dit jeugdverblijfcentrum is op zijn minst opvallend te noemen. Het nieuwe gebouw krijgt de vorm van een klavertje 3 en is gebudgeteerd op 2,3 miljoen euro. De drie ellipsvormige gebouwen vormen het Chiro-kamphuis en gaan mooi op in de bosrijke omgeving. Het verblijfcentrum wordt 1.324m2 groot, inclusief een overdekt binnenplein. Het slaapgedeelte is opgesplitst in twee afzonderlijke gangen met kamers voor 4, 6 en 8 personen. Daarnaast komen de daglokalen met polyvalente zaal en in de derde vleugel komt de keuken met eetzaal voor 100 personen”, aldus Marc Martens, huisverantwoordelijke van De Kalei.

 

Solliciteer bij Haex en werk mee aan mooie projecten

AMBITIE OM DE TOP TE BEREIKEN?

Bij Haex zijn we steeds op zoek naar talent met een gerichte ambitie. Vind je niet meteen wat je zoekt in onze vacatures dan mag je ook spontaan soliciteren.

Soliciteer hier