Een bloem van een project!

We starten in juni met Fleur de Lys, een project waarbij verschillende generaties samen kunnen wonen in alle rust, met een mooie binnentuin en toch in de directe nabijheid van het handelscentrum van Averbode.

In opdracht van V2Construct start Haex nog voor de zomer met Fleur de Lys, gelegen op de hoek van de Westelsebaan en het Sint-Jansplein te Averbode. Een zeer praktische ligging nabij het handelscentrum met enkele gekende warenhuizen in de directe omgeving. Het betreft hier 30 appartementen. De uitstraling is luchtig, niet massief en kenmerkt zich door een strakke eigentijdse designlook met respect voor omgeving en natuur. De keuze van de appartementen is divers. Van compact en gezellig naar veel ruimte en licht. De gelijkvloerse appartementen zijn rolstoeltoegankelijk en kunnen indien gewenst nog verder uitgewerkt worden voor andersvaliden. Er wordt 1 appartement als demo afgewerkt volledig voor andersvaliden. De mooie binnentuin versterkt het gevoel van rust en geeft de nodige privacy.

Solliciteer bij Haex en werk mee aan mooie projecten

AMBITIE OM DE TOP TE BEREIKEN?

Bij Haex zijn we steeds op zoek naar talent met een gerichte ambitie. Vind je niet meteen wat je zoekt in onze vacatures dan mag je ook spontaan soliciteren.

Soliciteer hier