De ‘Vaert’ vooruit met BEN

Haex startte onlangs met residentie Het Vaertland in Willebroek. Een uiterst toegankelijk project met focus op energiezuinigheid.

Residentie Het Vaertland valt op door de  aanpak inzake energiezuinigheid. Deze BEN- appartementen hebben een gemiddelde woonoppervlakte van 90 m2 en beschikken over een terras van 8m2. De leefruimtes zijn een open-plan concept, met als extra troef een enorme lichtinval. Een doordachte architecturale indeling, het gebruik van hoogwaardige en kwalitatieve materialen en het BEN- concept (Bijna Energie Neutraal) maken van deze appartementen een ideale, duurzame thuis. Er is een ruime berging aanwezig in het appartementsgedeelte en het appartementsgebouw beschikt bovendien over 2 gemeenschappelijke liften, een privé-parkeerplaats en een individuele kelderberging. De privé-parkeerplaats en kelderberging zitten inbegrepen in de prijs! Ontdek dit project.

Solliciteer bij Haex en werk mee aan mooie projecten

AMBITIE OM DE TOP TE BEREIKEN?

Bij Haex zijn we steeds op zoek naar talent met een gerichte ambitie. Vind je niet meteen wat je zoekt in onze vacatures dan mag je ook spontaan soliciteren.

Soliciteer hier