Residentie Heideberg

Op wandelafstand van het centrum van Opglabbeek zijn we gestart met het bouwen van een stijlvol appartement en twee woningen.

Haex is net gestart met een stijlvol nieuwbouwproject van 15 appartementen, 2 handelsruimtes en 2 woningen, en dat op een toplocatie op wandelafstand van het centrum van Oudsbergen (Opglabbeek). Dichtbij allerhande faciliteiten zoals supermarkten, een bakker en beenhouwer, scholen en meer. De appartementen, met 1, 2 of 3 slaapkamers, zijn allen voorzien van een mooi terras en zijn gevarieerd in indeling, oppervlakte, oriëntatie en prijs. De ingang, van zowel de 2 winkels als de appartementen, bevindt zich op de Weg naar Zwartberg, terwijl de woningen bereikbaar zijn via de achterliggende Stegerkantstraat. De ligging is bovendien niet alleen praktisch maar sluit ook aan bij een natuurgebied en een groene wandel- en fietsomgeving. Voor meer info

Solliciteer bij Haex en werk mee aan mooie projecten

AMBITIE OM DE TOP TE BEREIKEN?

Bij Haex zijn we steeds op zoek naar talent met een gerichte ambitie. Vind je niet meteen wat je zoekt in onze vacatures dan mag je ook spontaan soliciteren.

Soliciteer hier