Ook hier maken we een punt van

Het mooist wat er bestaat is een werkplek waar je door iedereen wordt gerespecteerd. Bij Haex maken we meer dan een punt hiervan.

Bij Haex is iedereen een handige held of een technisch wonder, en af en toe doen mensen elkaar toch de duvel aan. Want ook de karakters van helden kunnen botsen. “Pestgedrag komt voor, zoals dat in elke onderneming gebeurt,” aldus personeelsverantwoordelijke Jörgen Soors. “Het gebeurt niet om de haverklap, maar toch een paar keer per jaar komt pestgedrag aan de oppervlakte. We proberen er dan iets aan te doen door erover te spreken met de betrokkenen.” Helpt dat ook, willen we weten? “Er is maar beterschap mogelijk als de mensen inzien dat ze met hun gedrag anderen kwetsen. Voor de gepeste personen is het belangrijk dat ze zien dat het probleem aangepakt kan worden. Dat ze niet hoeven te zwijgen. Bovendien is ‘de dag tegen het pesten’ wel leuk maar bij Haex zou elke dag een dag zonder pesten moeten zijn.” aldus Jörgen.

Solliciteer bij Haex en werk mee aan mooie projecten

AMBITIE OM DE TOP TE BEREIKEN?

Bij Haex zijn we steeds op zoek naar talent met een gerichte ambitie. Vind je niet meteen wat je zoekt in onze vacatures dan mag je ook spontaan soliciteren.

Soliciteer hier