Vier nieuwe werven in Brabant

8.11.19

Haex is pas gestart met vier werven, per toeval allemaal in Brabant maar wel volledig in lijn met de ‘Building for Generations’ politiek. Het gaat namelijk om 40 appartementen, 30 sociale woningen en 23 assistentiewoningen gespreid over 4 werven.

In Kessel-Lo bouwt Haex in opdracht van de sociale huisvestingsmaatschappij Dijledal 30 appartementen ter vervanging van verouderd patrimonium. Het project, gelegen aan het Prins Regentplein omvat ook een ondergrondse parking, een handelsruimte en de kantoren van het Centrum Begeleid Wonen.

Bij de derde fase van Woonproject ‘Zicht op Geluk’ in Laken gaat het om 21 appartementen en kantoren verdeeld over 6 verdiepen in Blok A ‘Félicitat’, een verwijzing naar ‘geluk’. Dat zullen de bewoners zeker vinden want ze krijgen er allemaal een terras en/of tuin, 1 tot 3 slaapkamers, en hebben bewoonbare oppervlaktes tussen 50m² en 140m².  Opdrachtgever is IMMO Brussel, waarvoor ook reeds blok A, B en C gebouwd werd.

Bekijk dit project

Twee keer raden waar Residentie Becqevoort ligt. Nabij het centrum van Bekkevoort start Haex er met de bouw van 19 stijlvolle appartementen. Een prestigieus project op een toplocatie, op wandelafstand van winkels, banken en vlot bereikbaar via de E314. Opdrachtgever is ID Vastgoed uit Hasselt.

Bekijk dit project

Voor  Woonzorgcentrum Sorgvliet in Linter, bij Tienen, tenslotte is Haex gestart met de bouw van een extra vleugel met 4 kamers, 23 assistentiewoningen en een nieuw centraal hoofdgebouw voor onthaal en administratie. De uitbreiding van Sorgvliet is een project van CURON, dat zich met succes specialiseerde in de ontwikkeling van woonzorgcentra en assistentiewoningen in de regio’s Limburg, Vlaams-Brabant en de Kempen.

Bekijk dit project

Nieuws Archief