Drie nieuwe werven voor 42 fantastische appartementen

27.02.18

Het is louter toeval, maar na een periode met vrij veel zorgprojecten of studententorens staan er momenteel er drie projecten in de steigers met telkens bijzonder mooie appartementen.

Echt ‘high end’ is Fase V van woonproject Bella Terra in Diest. In de nieuwe doodlopende straat Ten Aerde, die parallel ligt met de baan van Schaffen op Diest, komen 14 luxueuze en bijzonder ruime appartementen, badend in het groen. Elk appartement heeft zijn terras, zo zijn er 6 appartementen met gigantische zuidelijk georiënteerde terrassen en 2 ruime penthouses met prachtig uitzicht.

Net als de eerdere fases van Bella Terra wordt hier enkel gewerkt met de beste en meest duurzame materialen in een eigentijdse maar tijdloze architectuur. Bouwheer is Ginco Projects uit Diest. Het ontwerp werd getekend door 2A Architecten uit Paal.

Ook voor bouwheer SOM Building Projects uit Hasselt is een prestigieus project gestart.  Residentie Parkville op de Luikersteenweg omvat 10 ruime appartementen met luxueuze afwerking, op enkele minuten wandelen van het hart van Hasselt. Het geheel is onderkelderd met ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen. Het ontwerp is van Drieskens & Dubois uit Hasselt.

In het centrum van Heusden tenslotte bouwt Haex de Residentie Bijenhof, in opdracht van SOM Construct. Op goed 150 meter van het marktplein met zijn restaurants en bibliotheek komen 18 appartementen in een fris ogende, strakke en moderne vormgeving met grote glaspartijen, ontworpen door Dhoore Vanweert Architecten uit Hasselt.  Het gaat om één- en tweeslaapkamer appartementen telkens voorzien van een terras en eventueel een tuintje op het gelijkvloers.

Nieuws Archief