Bouwbedrijf Haex gelauwerd als Ambassadeur Excellent Familiebedrijf

23.05.17

Met ‘Building for Generations’ hebben we enkele jaren geleden vorm gegeven aan datgene waar we al meer dan 50 jaar voor staan: bouwen in vertrouwen met steeds die familiale waarden in ons vaandel. En dat wordt nu beloond met een onderscheiding voor beste familiebedrijf, een initiatief van VKW-Limburg en de Universiteit Hasselt.

De selectie gebeurde door een onafhankelijke jury waaronder professoren Wim Voordeckers en Frank Lambrechts van U-Hasselt met ook familiale ondernemers zoals Herman Van de Velde van de gelijknamige lingeriefabrikant, Joost Callens, CEO van Durabrik, en Katrien Mattelaer, CFO van Vlerick. Daarbij was een financiële doorlichting door Deloitte zelfs een voorwaarde om in de selectie te geraken.

De feestelijke uitreiking door de Limburgse gouverneur Herman Reynders en tal van prominenten vond plaats op 18 mei tijdens een groots opgezet "Family Event".

Het is een feit dat 75 % van de ondernemingen in België in familiehanden zijn en meer dan ooit de ruggengraat van onze economie vormen.  We zijn bij Haex daarom zeer verheugd met deze belangrijke erkenning. Onze waardering gaat dan ook uit naar al onze medewerkers die dit bedrijf sinds 1963 mee hebben uitgebouwd.

Haex deelt de onderscheiding met drukkerij Haletra uit Houthalen-Helchteren en met stenenfabrikant Group Vandersanden uit Bilzen. Een uitgebreid verslag, inclusief de motivatie van de jury, vind je op deze pagina van VKW Limburg.

Nieuws Archief