Haex in Beste Bouwteam met ‘Woonzorgcampus Vinkenbosch’

17.05.17

Haex zit samen met bouwheer Senior Living Group in een winnend team. Het bouwteam van project ‘Woonzorgcampus Vinkenbosch’ in Kermt werd door Bouwunie Limburg bekroond. En daar mogen we trots op zijn. Deze bekroning onderlijnt de filosofie die we bij Haex hanteren. 

Bouwunie Limburg wil met dit project vooral een positief signaal geven en het werken in bouwteam promoten met oog hadden voor gemeenschappelijke kostencalculatie en milieuvriendelijkheid. De leden van de jury zijn niet van de minsten, met juryvoorzitter Tom Preuveneers (Orde van architecten) die bijgestaan wordt door mensen van de ingenieursvereniging ie-net, Vlaamse Beroepsvereniging Van Veiligheidscoördinatoren en Nationale architectenvereniging Limburg. Ook Bouwinnovatie, Bouwkroniek, RiskSolutions, Concentra en LWB nemen deel aan de jurering. 

Elk jaar selecteert Bouwunie Limburg, samen met een aantal toonaangevende partners uit de bouwsector, drie bouwteams die de titel ‘Het Beste Bouwteam’ mogen voeren. De drie winnaars gaan bovendien aan de haal met een heuse promotiecampagne in de regionale pers.

Samen met ‘Woonzorgcampus Vinkenbosch’ vielen ook de teams van ‘Residentie Zavelplein’ in Genk (bouwheer Vereniging van MedeEigendom Zavelplein) en van 'De Mispelaer' te Maasmechelen (bouwheer Janssen Aannemingen) in de prijzen.   

 

Nieuws Archief