Haex start twee nieuwe projecten

23.09.14

Op een paar stappen van de Genkse residentie Rembrandt is Haex gestart met de bouw van "Genker Hoek". Dit project telt 16 appartementen, verspreid over 3 verdiepingen, en 1 gelijkvloerse handelsruimte met ondergrondse parkeergelegenheid.

Deze vastgoedontwikkeling ligt aan de Centrumlaan in Genk en zoals de locatie laat vermoeden in de onmiddellijke nabijheid van alle mogelijke faciliteiten.

De uitdaging om midden in een drukke centrumomgeving de werken te realiseren, is een klus naar de hand van Haex. Dat ze hiervoor de juiste expertise in huis hebben, bewezen ze in het verleden al meermaals. Haex zorgt voor het hele traject (Design & Build) en hanteert ook ditmaal de methodiek van "bouwteams". Hierbij engageren alle contracterende partijen zich tot een resultaatgerichte verbintenis met een vooropgesteld budget in het vizier. Het bouwteam volgt samen de werken op en stuurt bij waar nodig. De 'Genker Hoek' is een ontwerp van het architectenbureau Drieskens & Dubois.

Assistentiewoningen in Wellen

In het centrum van Wellen is Haex gestart met 'Huis Villina’, een residentie met erkende assistentiewoningen. De keuze van SOM Projects om beroep te doen op Haex heeft alles te maken met de ervaring die het aannemersbedrijf heeft in de bouw van serviceflats. Huis Villina werd ontworpen door Diliën Architecten uit Houthalen.

Nieuws Archief