Joeri Haex Vlaams jonge aannemer van het jaar

16.10.12

De Vlaamse Confederatie Bouw heeft Joeri Haex verkozen tot Vlaamse jonge aannemer van het jaar. De zaakvoerder van haex Bouwbedrijf won in de categorie ‘algemene aannemers’. Een bewijs dat de onderneming op een goede manier bouwt aan de toekomst.

Jaarlijkse prijsuitreiking

De Vlaamse Confederatie Bouw kent jaarlijks prijzen toe aan bouwbedrijven die opvallen in hun specifieke sector. Joeri Haex werd genomineerd in de categorie ‘algemene aannemers’. Daar nam hij het op tegen vier andere gerenommeerde bouwondernemers. De jury koos voor hem.

“We zijn erg trots op deze onderscheiding,” zegt Joeri Haex. “Het is een erkenning voor de inspanningen die we de voorbije jaren gedaan hebben. Een paar jaar geleden hebben we een nieuwe visie, missie en strategie voor ons bedrijf ontwikkeld. Dat werpt nu zijn vruchten af.”

Omzet verdrievoudigd

Joeri is de derde generatie ondernemers van de familie Haex. In 1963 stichtte zijn grootvader Jozef Haex de onderneming. In 2007 nam Joeri de leiding over van zijn vader Michel. Intussen is Joeri ook de enige aandeelhouder. In 2008 richtte hij het dochterbedrijf Frame Products op, dat een innovatief systeem van vloer- en wandpanelen op de markt brengt.

Sinds Joeri Haex het bouwbedrijf leidt, zijn de omzet en het aantal medewerkers bijna verdrievoudigd. De groeicijfers, de nieuwe missie, de manier waarop haex voor generaties bouwt, de klantgeoriënteerde aanpak … ze droegen allemaal bij tot de beslissing van de jury om dit jaar Joeri uit te roepen tot Vlaamse jonge aannemer van het jaar.

 

Nieuws Archief